Ο αναβάτης της KTM, Jonny Walker ξεκίνησε την extreme enduro σεζόν 2016 extreme enduro με νίκη στον αγώνα Ales Trem extreme enduro στη Γαλλία.

walker-1024x676Μετά απο σκληρή μάχη 120χιλ ο Walker κατάφερε και τερμάτισε πρώτος με δεύτερο τον τον αναβάτης της Sherco Wade Young και τρίτο τον Graham Jarvis με Husqvarna.

Ο εναρκτήριος αγώνας της σεζόν 2016 extreme enduro, Ales Trem είχε πάνω απο 400 συμμετοχές και αποτελούνταν απο 4 γύρους των 40 πολύ δύσκολων χιλιομέτρων.

Μάχη ανάμεσα στους Wade και Jonny στην αρχή του αγώνα με τον Jonny να πιέζει δυνατά μόλις τα πράγμα άρχισαν να δυσκολεύουν. Στον τρίτο γύρο πήρε το προβάδισμα μέχρι και τον τερματισμό.

Στην πρώτη του εμφάνιση ο Wade κατέκτησε την δεύτερη θέση. Είχε καλό και γρήγορο ρυθμό που φάνηκε απο τα προκριματικά. Μέχρι και τον δεύτερο γύρο ήταν μπροστά, αλλά δεν άντεξε στην πίεση του Walker στον τρίτο γύρο και αρκέστηκε με την δεύτερη θέση.

Ο Jarvis, δέν μπόρεσε να ακολουθήσει τη δυάδα Walket και Wade. στον πρώτο γύρο. Κόλλησε πιο πίσω ανάμεσα σε αργούς αναβάτες στον δεύτερο γύρο και μετά απο μάχη που είχε με τον Alfredo Gomez στον τρίτο γύρο κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση.

Walker: «O Wade είχε πολύ γρήγορο ρυθμό στους δύο πρώτους γύρους. Είχαμε εναλλαγές της πρώτης θέσης και βρισκόμασταν πολύ κοντά και με πολύ υψηλό ρυθμό. Στον τρίτο γύρο πήρα την πρώτη θέση και κατάφερα να έχω το προβάδισμα μέχρι και τον τερματισμό. Ο τελευταίος γύρος ήταν πολύ δύσκολος, ορισμένα τμήματα της διαδρομής ήταν τόσο, μα τόσο ολισθηρά. «

Wade: «Για πρώτο αγώνα με την Sherco είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος με το πώς τα πράγματα έχουν πάει. Ένιωσα γρήγορος και άνετος όλο το Σαββατοκύριακο. Στον κύριο αγώνα με τον Jonny πιέσαμε σκληρά. Ανταλλάξαμε την πρώτη θέση αρκετές φορές. Είχε λίγο περισσότερες δυνάμεις προς το τέλος o Walker, αλλά είμαι χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα και θα κοιτάξω να οικοδομήσω σ ‘αυτο. «

Jarvis: «Ήταν ένα πραγματικά απολαυστικό γεγονός. Ο διοργανωτής είπε ότι επρόκειτο να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολο από ό, τι ήταν, και σίγουρα το έκανε. Δεν είχα κάνει καλό ξεκίνημα, αλλά ήξερα ότι επρόκειτο να είναι ένας μακρύς, δύσκολος αγώνας. Το μπλέξιμο με αργούς αναβάτες έκανε δύσκολα τα πράγματα, θα ήταν μια επιπλέον πρόκληση. Υπήρχαν μερικά πολύ ολισθηρά ανηφορικά κομμάτια, και είχα μια μεγάλη πτώση. Πάλεψα με τον Gomez κατά τη διάρκεια του τρίτου γύρου, και κατάφερα να πάρω το προβάδισμα σε μια από τις βραχώδεις αναβάσεις. Ήταν σοβαρά σκληρό αλλά ήταν καλό. «

Αποτελέσματα Top10 – Alestrem 2016
1. Ο Jonny Walker (KTM)
2. Wade Young (Sherco)
3. Graham Jarvis (Husqvarna)
4. Alfredo Gomez (KTM)
5. Mario Roman (Husqvarna)
6. Ο Julien Gauthier (Yamaha)
7. Lars Enockl (KTM)
8. Yannick Mappinard (Beta)
9. Alexandre Queyreyre (Beta)
10. Billy Bolt (KTM)

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.