Ο αναβάτης της Bel-Ray Husqvarna Factory Racing, Graham Jarvis παίρνει την πρώτη του νίκη για το 2015 στο Red Bull Sea to Sky.

jarvis

O Jonny Walker τερματίζοντας δεύτερος έχασε την ευκαιρία για τον τίτλο Hard Enduro Grand Slam μιας τέλειας σεζόν. Την τρίτη θέση πήρε ο ο αναβάτης της KTM, Wade στην πρώτη του συμμετοχή.

Ο Jonny Walker πήρε τον έλεγχο του αγώνα και το προβάδισμα απο την αρχή ακολουθούμενος στενά απο νέους αναβάτες αποφασισμένους να μην τον αφήσουμε να ξεφύγει.

Ο Jarvis σε μία πολύ καλή μέρα, απο πίσω συνεχώς κέρδιζε έδαφος αφού στην εκκίνηση βρέθηκε στη 10η θέση. Μετά απο ένα καλό ρυθμό και φτάνοντας στις μπροστά θέσεις ο Jarvis πόνταρε το τελευταίο χαρτί του παρακάμπτοντας το τελευταίο σημείο ανεφοδιασμού για να πάρει το προβάδισμα. Γνωρίζοντας ότι συνέχεια της διαδρομής θα αποδειχθεί καθοριστική για την νίκη. Με αυτή την επιλογή του κατάφερε και πήρε τη νίκη με διαφορά πάνω από δύο λεπτά μή αφήνοντας περιθώριο στον Walker να κάνει την τέλεια σεζόν παίρνοντας τη νίκη.

Graham Jarvis: »Ήθελα πραγματικά αυτή τη νίκη. Ήταν μια μακρά περίοδο χωρίς νίκη, οπότε είμαι στην ευχάριστη θέση να τελειώσω τη σεζόν Hard Enduro στην κορυφή του βάθρου. Ήξερα ότι έπρεπε να πιέσω για τη θέση από νωρίς ώστε να μπορώ να τερματίσω μπροστά. Πίεσα αρκετά και μετά την ενότητα φαράγγι έφτασα στην τρίτη θέση μετά τον πρώτο ανεφοδιασμό. Είχα ένα άσσο στο μανίκι μου και πόνταρα παρακάμπτοντας το δεύτερο ανεφοδιασμό σε καύσιμα. Ήξερα ότι η διαδρομή στη συνέχεια επρόκειτο να είναι σφιχτή και μονής γραμμής, έτσι αν ήμουν μπροστά θα υπήρχε μια καλή πιθανότητα να κρατήσω το προβάδισμα. Απέδωσε καρπούς η απόφαση μου αυτή και πήρα την νίκη. «

Jonny Walker: «Δεν ήταν το νικηφόρο αποτέλεσμα που ήθελα, αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ πάρα πολύ γι ‘αυτό. Είναι δύσκολο να τα κερδίσουμε όλα. Η εκκίνησή μου ήταν αξιοπρεπής και έκανα ένα καλό αγώνα στο πρώτο τμήμα. Αλλά από την υψηλή ταχύτητα ο εμπρόσθιος τροχός μου χτύπησε ένα βράχο ή κάτι τέτοιο και ταρακουνήθηκε τιμόνι μου. Ο ώμος μου πόνεσε φριχτά μετά από αυτό. Προσπάθησα να το αποφύγω, αλλά ο πόνος δεν έφυγε ποτέ. Όταν σταμάτησα για το δεύτερο σημείο καυσίμων ο Graham δεν σταμάτησε και πήρε το προβάδισμα. Έκανε διαφορά και απλά δεν μπόρεσα να την κλείσω. Συνολικά, αυτή είναι μια απίστευτη σεζόν όμως. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα κέρδιζα πέντε αγώνες. Ήταν μια μακρά αγωνιστική χρονιά σε τόσα πολλά μέρη, που να χάσεις μόνο έναν αγώνα είναι τέλεια, πραγματικά. «

Αποτελέσματα Πρώτης Δεκάδας:
1. Graham Jarvis (Husqvarna) – 3 ώρες 8 λεπτά 35 δευτερόλεπτα
2. Jonny Walker (KTM) – 3:11:10
3. Wade Young (KTM) – 3:19:13
4. Paul Bolton (KTM) – 3:20:19
5. Andrea Lettenbichler (KTM) – 3:20:59
6. Lars Enöckl (KTM) – 3:22:57
7. Blake Gutzeit (Husqvarna) – 3:26:13
8. Jonathan Richardson (KTM) – 3:30:43
9. Philipp Scholz (KTM) – 3:37:57
10. Manuel Lettenbichler (KTM) – 3:38:35

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.