O Jonny Walker επέστρεψε μετα τον τραυματισμό του με νίκη στο Red Bull Megawatt 2016.

%ce%bf-jonny-walker-%cf%83%cf%84%ce%bf-red-bull-111-megawatt-2016

Ο Βρετανός αναβάτης πήρε την νίκη με την KTM μέσα σε μια μουσκεμένη και σε πολλά σημεία ιδιαίτερα δύσκολη πίστα στο Red Bull 111 Megawatt. Ακριβώς πίσω του ήταν ο Ισπανός Mario Roman, ο οποίος πέρασε τη γραμμή του τερματισμού με τη Husqvarna του, με διαφορά μόλις τριών δευτερολέπτων μετά από σχεδόν τρεις ώρες αγώνα.

Jonny Walker: “Είναι υπέροχο συναίσθημα να επιστρέφω στους αγώνες μετά τον τερματισμό μου. Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι μετά από τον τραυματισμό που είχα στο πόδι μου στο Superenduro. Θα ήμουν ικανοποιημένος απλά αν ανέβαινα στο βάθρο. Η νίκη ήταν απλά κάτι το απίστευτο. Ήταν πολύ μούσκεμα σε αρκετά σημεία. Οι αμμόλοφοι ήταν πολύ μαλακοί και ήταν θέμα τύχης πολλές φορές αν θα τα καταφέρεις. Ήθελα να πιέσω και να ανοίξω τη διαφορά μου, αλλά δεν ήταν και τόσο εύκολο επειδή ήμουν ο πρώτος που ανέβαινα τους λόφους. Ο πρώτος γύρος ήταν χαοτικός. Μετά όμως, που υπήρχαν γραμμές στην πίστα τα πράγματα ηρέμησαν. Στο δεύτερο γύρο οδήγησα έξυπνα και πίεσα πολύ στο δεύτερο μισό του τελευταίου γύρου. Κατάφερα να κρατήσω μια μικρή διαφορά αλλά ήξερα ότι θα κέρδιζα ή θα έχανα τον αγώνα στην ανάβαση του τελευταίου λόφου. Ήξερα ότι είχα μια μικρή διαφορά αλλά γνώριζα επίσης ότι ο Mario δεν ήταν πολύ μακριά. Δεν κατάλαβα όμως ότι ήταν τόσο κοντά μέχρι που τον είδα ακριβώς πίσω μου. Ήξερα πως ο τελευταίος λόφος θα έπαιζε πολύ μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα. Ήταν σημαντικό να φτάσω εκεί πρώτος, αλλά ήταν και ριψοκίνδυνο. Όπως και να ‘χει, δούλεψε μια χαρά για μένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη νίκη μου.”

Mario Roman

Mario Roman

Ο Mario Roman είχε ανάμεικτα συναισθήματα για τη δεύτερη θέση αλλά ο Ισπανός έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα. Οι αναβάτες άλλαζαν θέσεις συνεχώς στον πρώτο γύρο, όμως ο Mario κρατήθηκε μπροστά έτσι ώστε να διεκδικήσει τη νίκη στο τέλος του αγώνα.

Mario Roman: “Η δεύτερη θέση είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με όλους τους top αναβάτες εδώ. Στο τέλος ήταν μια μάχη μεταξύ εμένα, του Jonny και του Wade. Είχα μια καλή εκκίνηση αλλά μετά είχα ένα ατύχημα με κάποιους άλλους αναβάτες. Οι δύσκολοι λόφοι ήταν πάρα πολύ μαλακοί. Κατάφερα όμως να μην κολλήσω πολύ. Η δεύτερη θέση είναι πολύ καλή.”

Ο Wade Young συμπλήρωσε το βάθρο με μια Sherco. Παρόλο που είχε μια δύσκολη εκκίνηση και γέμισε με άμμο από τους αναβάτες μπροστά του, ο σκληρός Νοτιοαφρικανός κέρδισε θέσεις από την πρώτη δεκάδα και έφτασε να δίνει μάχη για τη νίκη στον τελευταίο γύρο.

Wade Young: “Δεν έκανα την καλύτερη εκκίνηση αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Έκανα τον αγώνα με μια μικρότερη μοτοσυκλέτα αυτό το Σαββατοκύριακο και ένιωθα σαν να μου λείπει λίγο δύναμη σε μερικούς λόφους. Σίγουρα όμως δεν παραπονιέμαι για το αποτέλεσμα. Οι λόφοι ήταν πολύ μαλακοί και έκαναν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Επίσης, οι αναβάτες που ήταν μπροστά είχαν πολύ δύσκολο έργο καθώς δεν είχαν πρόσφυση στις αναβάσεις. Ένιωθα πολύ καλά στον τελευταίο γύρο και κατάφερα να ανοίξω τη διαφορά. Έκανα δύο προσπάθειες για να ανέβω έναν από τους μεγαλύτερους λόφους και με προσπέρασαν ο Jonny και ο Mario. Είμαι πολύ χαρούμενος όμως με την τρίτη θέση.”

Την πρώτη πεντάδα έκλεισαν οι Graham Jarvis με την τέταρτη θέση και ο Taddy Blazusiak με την πέμπτη.

Αποτελέσματα Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.