Ο αναβάτης της Red Bull KTM Factory, Marvin Musquin με νίκες και στις δύο νύχτες του Supercross της Γενεύης, στέφθηκε βασιλιάς της Γενεύης, την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ.

musquin-jumps-1024x644

Musquin: “Είμαι πραγματικά χαρούμενος απόψε. Ήθελα να πάρω τη νίκη και τώρα μπορώ να προχωρήσω στην Α1 και ελπίζω να πάρω κάποια καλά αποτελέσματα το 2017.”

Ο Γάλλος πρόσθεσε ακόμα μία νίκη, αυτή της Γενεύης, και με το Λιλ Supercross και SMX τελείωσε μια λαμπρή σεζόν 2016.

Ο Justin Brayton τερμάτισε δεύτερος με 3-2 με τον Malcolm Stewart να είναι τρίτος με 2-3 αποτελέσματα. Ο Justin Barcia τερμάτισε τέταρτος με 4-4.

Αποτελέσματα Παρασκευής:

1. Marvin Musquin
2. Malcolm Stewart
3. Justin Brayton
4. Justin Barcia
5. Arnaud Tonus
6. Cyrille Coulon
7. Cedric Soubeyras
8. Valentin Teillet
9. Thomas Ramette
10. Killian Auberson

Αποτελέσματα Σαββάτου:

1. Marvin Musquin
2. Justin Brayton
3. Malcolm Stewart
4. Justin Barcia
5. Thomas Ramette
6. Cedric Soubeyras
7. Chris Martin
8. Simon Mallet
9. Killian Auberson
10. Adrien Escoffier

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.