Ασταμάτητος ο Νοτιοαφρικανός Wade Young την δεύτερη ημέρα στο Red Bull Sea to Sky καταφέρνοντας να έχει τον ταχύτερο χρόνο.

red-bull-sea-to-sky-forest-race-2017-wade-young

Αποφασισμένος για το καλύτερο στήθηκε στην γραμμή εκκίνησης ο Wade Young θέλοντας να πάρει την νίκη χωρίς να πτοείται ότι ξεκινούσε από την δέκατη θέση. Οδήγησε υποδειγματικά στα 50 χιλιόμετρα μέσα στο δάσος του Κεμέρ στους πρόποδες του τούρκικου Ολύμπου, καταφέρνοντας να είναι ο ταχύτερος στα οχτώ από τα εννιά σημεία ελέγχου έχοντας διαφορά περίπου δυο λεπτών από τον Walker. Ο Jonathan Walker ξεκίνησε από την δεύτερη θέση έπιασε στα μέσα του αγώνα τον Billy Bolt που ήταν ένα λεπτό μπροστά του και τερμάτισε πρώτος με τον Bolt να βρίσκετε δεκαεννιά δευτερόλεπτα πίσω του, με τους δυο αναβάτες να οδηγάνε στο δεύτερο μισό του αγώνα μαζί. Ο χρόνος τον δυο Βρετανών του έφερε στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Κοντά στους χρόνους του κινήθηκε και ο Graham Jarvis που ήταν τέταρτος ενώ την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Lars Enöckl και Alfredo Gomez.

Από Ελληνικής πλευράς και οι τρεις Έλληνες συνεχίζουν την προσπάθεια τους και είναι έτοιμοι για την μεγάλη αυριανή πρόκληση. Ο πολύ καλά προετοιμασμένος Γρηγόρης Καρπέλης μπορεί να ξεκίνησε από την 102η θέση αλλά ήταν πραγματικά συναρπαστικός φτάνοντας στην 52η θέση βρίσκοντας λύσεις να περάσεις μέσα από όλες τις κακοτοπιές χωρίς απώλειες. Εξαιρετικός και ο πρωτάρης Ευστράτιος Μακρής που κινήθηκε πολύ καλά έχοντας ένα καλό ξεκίνημα και διάρκεια, αλλά στο τελευταίο κομμάτι της διαδρομής έχασε χρόνο που του στέρησε περίπου δέκα θέσεις. Η επίδοση του παραμένει πολύ καλή τερματίζοντας στην 70η θέση. Ο Απόστολος Μυρογιάννης μπήκε από νωρίς σε μπελάδες χάνοντας ενέργεια και χρόνο αλλά φτάνοντας τελικά στον τερματισμό 124ος.

Αποτελέσματα Εδώ.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.