Ο Tony Cairoli έχοντας τελειώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για την φετινή χρονιά αποφάσισε να συμμετέχει στο 13o rally legent σε ένα πολύ ιδιαίτερος αγώνας rally που συμμετέχουν πολλοί θρύλοι του παρελθόντος αλλά και νεότεροι αναβάτες.

tony cairoly-rally

Το rally legent δεν είναι απλά ένας ιστορικός αγώνας rally αλλά η ιστορία των αγώνων αυτοκινήτου τα τελευταία 50 χρόνια καθώς ο θεατής έχει την δυνατότητα να δει από τα θρυλικά group Β μέχρι και τις τελευταίες εκδόσεις τον WRC.

Ο Tony Cairoli μπροστά από 60.000 φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη στην κατηγορία του οδηγώντας μια LANCIA DELTA HF του 1992. Σίγουρα για την επιτυχία του χρειάστηκε και λίγο τύχη καθώς αρχική αντίπαλοι του ήταν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του παρελθόντος BIASION ΜIKY και KANKKUNEN JUHA. Τελικά μετά από έναν σκληρό αγώνα κατάφερε να ανεβεί στο ψηλότερο σκαλί..

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.