Ο Τσέχος Jaromir Romancik ήταν ο μεγάλος νικητής του τρίτου γύρου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ENDURO κερδίζοντας και τις δυο μέρες στο Ogre της Λετονίας εκμεταλλευόμενος την απουσία του πρωτοπόρου Βρετανού Brad Freeman που αναρρώνει μετά τον τραυματισμό του.

Jaromir Romancik

Την πρώτη μέρα ο Romancik μπήκε δυνατά στον αγώνα χτίζοντας γρήγορα μια διαφορά ασφαλείας μπροστά από τους Nicolas Pellegrinelli και Andreas Linusson, που έδωσαν μάχη μέχρι την τελευταία ειδική για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην γενική, με τον Ιταλό να είναι ο νικητής αυτής της σκληρής μονομαχίας αφήνοντας στην τρίτη θέση τον Σουηδό.

Συναρπαστική ήταν και η δεύτερη μέρα του αγώνα με τους τρεις αναβάτες να μάχονται για την κατάκτηση της νίκη. Μόλις τρία δευτερόλεπτα χώριζαν τους Jaromir Romancik, Nicolas Pellegrinelli και Andreas Linusson, με τον Τσέχο να καταφέρνει να επιβληθεί του ενθουσιώδης Σουηδού στην τελευταία ειδική και τον τρίτο Pellegrinelli να χρεώνεται ποινή τριών λεπτών που τον έριξε από την τρίτη στην τριακοστή έκτη θέση της κατάταξης.

Στις επιμέρους κατηγορίες ο Ιταλός Matteo Rossi, μετά την διακοπή της συνεργασίας του με την KAWASAKI, πήρε δυο μεγάλες νίκες στην Junior E1 μπροστά από τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Τσέχο Patrik Markvart. Οι Σουηδοί Erik Ljungberg και Pontus Skoog μοιράστηκαν τις τρίτες και τέταρτες θέσεις.

Στην Junior E2/E3 η απουσία του Brad Freeman άφησε ανοιχτό τον δρόμο στους υπόλοιπους. Οι Nicolas Pellegrinelli και Andreas Linusson μπήκαν δυναμικά και έδωσαν μάχες σε όλο των αγώνα, ενώ ο Jesper Borjesson προτίμησε να μην ρισκάρει. Την πρώτη ημέρα ο Ιταλός κατάφερε να είναι ο νικητής μπροστά από τους Σουηδούς Andreas Linusson και Jesper Borjesson, ενώ την δεύτερη ο Andreas Linusson ήταν ο ταχύτερος βλέποντας τον Ιταλό μεγάλο του αντίπαλο να τερματίζει τελικά στην πέμπτη θέση. Οι Jesper Borjesson και JAMES DENT ανέβηκαν μαζί στο βάθρο των νικητών την δεύτερη μέρα.

Πολλές και ποιοτικές οι συμμετοχές στην Junior U20 με τους Ιταλούς να είναι κυρίαρχοι, έχοντας σαν μπροστάρη τον Andrea Verona που κατάφερε να είναι ο νικητής και τις δυο μέρες. Την πρώτη μέρα ο Γάλλος Thomas Dubost τερμάτισε στην δεύτερη θέση με τρίτο τον Emanuele Facchetti, ενώ την δεύτερη οι Ιταλοί Andrea Verona, Matteo Pavoni και Lorenzo Macoritto μονοπώλησαν τις θέσεις του βάθρου.

Στην Ε1 οι Guido Conforti και Thierry Pittens μοιράστηκαν τις δυο πρώτες θέσεις του βάθρου με τους Jonathan Rossé και Frazer Norrie να είναι οι τρίτοι.

Δυο μεγάλες νίκες για τον Τσέχο Jaromir Romancik που τον ανέβασαν στη δεύτερη θέση της κατάταξης της Ε2 πίσω από τον Βρετανό Tom Sagar που είχε ένα μέτριο Σαββατοκύριακο. Δεύτερος και τις δυο μέρες τερμάτισε ο Σουηδός Tommy Sjostrom, ενώ οι Ivo Šteinbergs και Tom Sagar ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Ο Γάλλος Maurizio Micheluz και ο Εσθονός Rannar Uusna μοιράστηκαν τις νίκες στην Ε3 μετά από έντονη μάχη μπροστά από τους Ondrej Helmich και Lucas Dolfing.

Η Βρετανίδα Jane Daniels και ο Πολωνός Sebastian Krywult συνέχισαν με νίκες στην κατηγορία των γυναικών και των βετεράνων αντίστοιχα.

Επόμενος και τελευταίος αγώνας στις 28-29/10 στο Harfsen της Ολλανδίας.

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.