Δελτίο τύπου

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ HUSQVARNA MOTUL MICHELIN ACERBIS TEAM ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗN ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Pyrgos MXGR 2019

Το αθλητικό σωματείο ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. διοργάνωσε εξαιρετικά για μια ακόμη χρονιά έναν αγώνα στην πίστα των Δουνέικων της εταιρείας Κεραμοποιία Παναγιωτόπουλος. Οι αναβάτες της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN ACERBIS TEAM εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες των μοτοσυκλετών τους και της πολύ καλά προετοιμασμένης πίστας κατάφεραν να ξεχωρίσουν και στον 5ο αγώνα του Πρωταθλήματος, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει τη φετινή χρονιά.

Pyrgos MXGR 2019

Ο Αλέξης Γεωργαντάς με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ωριμότητα οδήγησε σε έναν ακόμη αγώνα την άψογη HUSQVARNA FC 250 στην κορυφή της κατηγορίας MX2. Κέρδισε και στα δύο σκέλη κατακτώντας την τρίτη φετινή του νίκη στο Πρωτάθλημα. Πλέον θεωρείται ο Πρωταθλητής της κατηγορίας, καθώς η διαφορά του από τον δεύτερο είναι 45 βαθμοί. Στον τελευταίο αγώνα στη Μεγαλόπολη αναμένεται να «σφραγίσει» τον τίτλο, που θα είναι και ο πρώτος στην καριέρα του.

#21 Αλέξης Γεωργαντάς – Husqvarna FC 250: “Ακόμη ένα απαιτητικό Σαββατοκύριακο τελείωσε με τα καλύτερα αποτελέσματα. Αν και αγωνίστηκα τραυματισμένος, κατάφερα να κερδίσω και τα δύο σκέλη. Υπήρχε έντονος συναγωνισμός, οι χρόνοι ήταν πολύ χαμηλοί και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες στο Α΄ σκέλος. Στο Β΄ σκέλος όλα έγιναν πιο εύκολα, αφού κατάφερα να πάρω την εκκίνηση.

Pyrgos MXGR 2019

Ο Άρης Τσαρνάς, με σταθερή απόδοση και δείχνοντας μεγάλη συνέπεια από αγώνα σε αγώνα, είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας MX1. Στην πίστα των Δουνέικων κατετάγη συνολικά δεύτερος με όπλο του την κορυφαία HUSQVARNA FC 450. Στο Α΄ σκέλος είδε τέταρτος την καρό σημαία του τερματισμού. Επέστρεψε δριμύτερος στο Β΄ σκέλος και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Ο Άρης είναι πλέον τρίτος στη βαθμολογία της ΜΧ1, 13 βαθμούς μπροστά από τον τέταρτο και 15 πίσω από τον δεύτερο.

#91 Άρης Τσαρνάς – Husqvarna FC 450: «Στο Α΄ σκέλος έκανα καλή εκκίνηση. Ένα πρόβλημα με το πίσω φρένο δεν μου επέτρεψε να διεκδικήσω κάτι περισσότερο από την τέταρτη θέση. Στο B’ σκέλος η μοτοσυκλέτα έδειξε την ανωτερότητα της. Αν και πραγματοποίησα μέτρια εκκίνηση, στη συνέχειa αναρριχήθηκα μέχρι τη δεύτερη θέση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δεύτερη θέση στο σύνολο και στη Μεγαλόπολη θα προσπαθήσω για το καλύτερο/

Η HUSQVARNA MOTUL MICHELIN ACERBIS TEAM ανανεώνει το αγωνιστικό της ραντεβού για τον έκτο και τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross που είναι προγραμματισμένος να γίνει στην πίστα της Μεγαλόπολης στις 8 και 9 Ιουνίου.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.