Μία καλή είδηση για πολλούς, μια είδηση ​​για ένα νέο GP που θα διεξαχθεί το 2017 στην πίστα Baldasserona στη Δημοκρατία του San Marino.

1997

Όπως αναφέρθηκε απο τον Amedeo Michelotti, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας San Marino, μέσα από μια τηλεοπτική συνέντευξη είπε τα εξής: «Από το 2017 στο Σαν Μαρίνο θα μπορούσε να φιλοξενήσει ένα γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross, οι δυνατότητες φαίνεται να υπάρχουν, θα πρέπει να προσαρμοστεί η πίστα motocross για να φιλοξενήσει ένα τέτοιο γεγονός, χρειάζονται πολλές επενδύσεις, αλλά η επιθυμία μας υπάρχει «

Το τελευταίο GP πραγματοποιήθηκε το 2000, δείτε παρακάτω video απο τους αγώνες του 1996 και 1997 στο San Marino.

1996 World Motocross GP 250cc San Marino.

1997 World Motocross GP 250cc San Marino

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.