Με τη σεζόν MXGP 2019 να πλησιάζει η Youthstream ανακοίνωσε ένα αναθεωρημένο ημερολόγιο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross το οποίο θα ξεκινήσει στις 2 και 3 Μαρτίου στην όμορφη Παταγονία της Αργεντινής και στην πίστα Neuquen.

Το MXGP της Ελβετίας που ήταν προγραμματισμένο για τον Αύγουστο έχει ακυρωθεί και θα ενταχθεί στο ημερολόγιο του 2020. Μετά την απομάκρυνση του Ελβετικού GP, το GP της Ιταλίας στην Imola θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Αυγούστου αντί για τις 21 και 22 Σεπτεμβρίου. Εν τω μεταξύ, το MXGP του Χονγκ Κονγκ θα μετακινηθεί από τις 20 και 21 Απριλίου στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το αίτημα της τοπικής οργάνωσης.

Ο νέος χρόνος θα φέρει τους αγώνες πίσω στην Imola μετά από ένα εντυπωσιακό εναρκτήριο γεγονός το 2018 και θα δώσει στο Χονγκ Κονγκ πρόσθετο χρόνο για να προετοιμαστεί για το πρώτο του event MXGP.

Το νέο ημερολόγιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross του 2019 μπορείτε να δείτε παρακάτω όπως και τους αγώνες των κατηγοριών ΕΜΧ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.