Κατόπιν αιτήματος των κατασκευαστών αποφασίστηκε από την FIM και την ABC να προστεθούν στο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Maxxis EnduroGP νέες μορφές αγώνων.

endurogp

Το Päijänne της Φινλανδίας και ο αγώνας στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα είναι ένα μείγμα Enduro Sprint και Cross Country ήταν μόνο η αρχή, καθώς για την επόμενη χρονιά ανακοινώθηκε ότι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα υπάρχει μέσα το ιταλικό « The Wall » που σίγουρα μπορεί να μην είναι ο πιο ακραίος αγώνας Enduro αλλά απέχει αρκετά και έχει σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από τους συνηθισμένους αγώνες Enduro. Οι Alain και Bastien BLANCHARD, με την υποστήριξη του Alex SALVINI και του Giovanni COPIOLI έχουν καταλήξει σε συμφωνία με το Off-Road Park της Pietramurata στην Ιταλία ώστε ο Hard Enduro αγώνας «The Wall » να βρίσκετε το 2018 στο παγκόσμιο ημερολόγιο ανακοινώνοντας και την ημερομηνία διεξαγωγής που θα είναι το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018!

Το « The Wall » δημιουργήθηκε το 2015 με πρωτοβουλία του Umberto Trentini και της κόρης του Sara που έχει κατακτήσει τον τίτλο σε αρκετά πρωταθλήματα Trial Ιταλίας . Οι Jonny WALKER (GB – KTM) και Alfredo GOMEZ (ESP – KTM)κέρδισαν τις δύο πρώτες εκδόσεις έχοντας να ανταγωνιστούν αρκετούς αναβάτες του EnduroGP όπως τους Alex SALVINI, Ivan CERVANTES, Thomas OLDRATI και Davide Guarneri που τα πήγαν εξαιρετικά κάτι που αναμένετε να γίνει και στην τρίτη έκδοση σε έξι εβδομάδες.

Ο Alain BLANCHARD δήλωσε μετά την συμφωνία: » Στόχος μας είναι να βρούμε ένα δυναμικό πόλο έλξης για τους θεατές χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τη σωματική των αναβατών αλλά και να μην χρειάζονται την βοήθεια θεατών και κριτών. Το «The Wall» πιστεύουμε ότι είναι μια προσθήκη τέλεια. Είναι ένας αγώνας σκληρός Enduro που μπορεί να ενσωματωθεί στο EnduroGP. Θα είναι ένα πολύ φυσικό παιχνίδι και πάρα πολύ τεχνικό, χωρίς να είναι επικίνδυνος ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μείγμα Εnduro και Εxtreme Εnduro. Tο Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 στο Πάρκο Off-Road θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δοκιμασία και πιστεύω να δικαιώσει την επιλογή μας. Θα είναι πραγματικά συγκλονιστικό να βλέπεις τους Walker, Jarvis και Gomez εναντίον των αστέρων του EnduroGP Holcombe, Larrieu, Watson και Salvini. «

Το πλήρες πρόγραμμα του EnduroGP αναμένετε να ανακοινωθεί σύντομα έχοντας και άλλες εκπλήξεις.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.