Ο Γερμανός Max Nagl κέρδισε την pole position στον ένατο γύρο του MXGP στην Maggiora της Ιταλία. Ο NAGL κέρδισε τον αγώνα κατάταξης μπροστά από τους Jeremy van Horebeek και Shaun Simpson που συμπλήρωσαν την τριάδα Οι εργοστασιακοί αναβάτες της Honda Evgeny Bobryshev και τον Gautier Paulin είχαν από μια πτώση στην αρχή και τερμάτισαν στην τέταρτη και έκτη θέση αντίστοιχα.

Max Nagl

 

Ο Ιταλός Antonio Cairoli τραυμάτισε τον καρπό του αριστερού του χεριού στη συντριβή του στο πρώτο γύρο. Η συμμετοχή είναι αβέβαιη στον αυριανό αγώνα όπως και η συμμετοχή του Clement DeSalle που δεν εκκίνησε στον αγώνα κατάταξης νιώθοντας έντονες ενοχλήσεις στον τραυματισμό του που του στέρησε την συμμετοχή του στους προηγούμενους αγώνες.

 

Ο Jeffrey Herlings κέρδισε τον αγώνα κατάταξης της MX2 έχοντας τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ό Valentin Guillod τερμάτισε στη δεύτερη θέση εννέα δευτερόλεπτα πίσω από τον Herlings. Ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jordi Tixier τερμάτισε στην τρίτη θέση μπροστά από τον Tim Gajser και Aleksandr Tonkov.

Αποτελέσματα:

mx1

 

 

 

 

MX2

11414359_861620237250183_1188264270_n

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.