Οι Ελληνική ομάδα με τους αναβάτες Παναγιώτη Κουζή, Δημήτρη Κοντολέτα και Μανώλη Κρητικό ξεκίνησαν το πρωί με τις χρονομετρημένες δοκιμές στην κατάμεστη πίστα απο 34.000 θεατές, την Maggiora της Ιταλίας, σε αρκετά λασπωμένο τερρέν.

balloting2_mxon_i_2016

Ο Δ. Κοντολέτας που αγωνίζεται στην ΜΧ1 έκανε τον 34ο χρόνο, όπως και Μ. Κρητικός στην ΜΧ2. Ο Π. Κουζής έκανε τον 35ο  χρόνο στην κατηγορία Open.

Στις 14:20 ξεκινάνε οι προκριματικοί αγώνες με την κατηγορία ΜΧ1, στις 15:20 την κατηγορία ΜΧ2 και στις 16:20 την κατηγορία Open, όπου οι Ελληνική ομάδα θα τα δώσει όλα για την πρόκριση ( θα το παλέψουμε ) ήταν τα λόγια των αναβατών μας.

Καλή επιτυχία.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.