Έφτασε η ώρα που ξεκίνησε το Motocross των Εθνών 2018 για 72η φορά, απο του ποιο θεαματικούς αγώνες της σεζόν, με την γαλλική ομάδα που είναι η πρωταθλήτρια να αγωνίζεται για την υπεράσπιση του τίτλου στην πίστα Red Bud. Η πίστα έχει υποστεί κάποιες αλλαγές σε σύγκριση με την συνήθης κατάσταση και είναι εντυπωσιακή ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των σημερινών κατατακτήριων αγώνων. 

MXGP Αποτελέσματα κατατακτήριων.

Με βαρύ το τερέν απο το πρωί, ξεκίνησε η κατηγορία MXGP, στην πρώτη στροφή ο Herlings ενώ προσπαθούσε να στρίψει πρώτος είχε πτώση, όπου τα ινία του αγώνα πήρε ο Tony Cairoli ακολουθούμενος απο τους Roczen, Butron, Pulin, Searle και Tomac με τον Herlings να βγαίνει στη ζώνη μηχανικών. Μετά απο το πρώτο λεπτό αγώνα ο Cairoli έχει πάνω από 7 δευτερόλεπτα προ πορεία απο τον Roczen που είναι δεύτερος, τον Βutron, τον Tomac και τον Herlings να είναι τελευταίος. Στη συνέχεια ο Tony ανοίγει τη διαφορά περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα με τον Roczen. Οι Paulin, Searle, και Tomac ακολουθούν με τον Herlings να επιστρέφει στην 10η θέση. Πέντε λεπτά πριν το τέλος, οι DeSalle και Guillod έχουν επαφή και πτώση, με τον Herlings να περνάει ανενόχλητο στην 6η θέση, περνώντας λίγο αργότερα τον Bengtson και μετά τον Tomac που έκανε ένα λάθος και ειχε πτώση. Ο Tony πρώτος με τους Roczen, Paulin, Searle και Herlings να ακολουθούν. Desalle 10ος και τον Tomac πίσω στην 19η θέση. Στη συνέχεια ο Desalle μένει εκτό, ο Tomac στην 26η θέση, ο Herlings επιτίθεται στο Searle και παίρνει την τρίτη θέση. Τελευταίος γύρο, Cairoli σταθερά πρώτος με 24 δευτερόλεπτα πίσω τον Roczen, ο Paulin χάνει την τρίτη θέση απο τον Herlings με τον Searle 5ο.

MX2 Αποτελέσματα κατατακτήριων.

Εκκίνηση και γα την κατηγορία MX2, τον αγώνα οδηγάει Ηenri Jacoby, ακολουθεί ο Plessinger και ο Lawrence, μετά ο Ferrandis και ο Cervellin! Δύο γύροι και έχουμε πτώση για τον Prado. Στο βαρύ τερέν αρχίζει το ψιλόβροχο με τον Jacοbi να οδηγεί τον αγώνα με τους Plessinger, Ferrandis, Lawrence, Cervellin, Prado και Lopes να ακολουθούν. Τέσσερις γύροι απομένουν και ο Jacobi δεν μπορεί να κρατήσει το ρυθμό των Ferrandis και Lawrence. Πίσω ο Cervellin και ο Prado ανεβαίνει θέσεις. Πέντε λεπτά και δύο γύρους απομένουν με μεγάλη μάχη ανάμεσα στους Plessinger και Ferrandis με τον Lawrence να είναι πίσω και τον Cervellin να κρατά τον Prado. Τέλος ο Ferrandis περάσει τον Plessinger μετά από μια θεαματική πτώση, αλλά ευτυχώς χωρίς τραυματισμό, και την κατάταξη να είναι Ferrandis πρώτο και Lawrence, Jabcobi, Cervellin, Prado Lopes να ακολουθούν. Στους τελευταία δύο γύρους, η μάχη μεταξύ Ferrandis και Lawrence ήταν συναρπαστική με τον Ferrandis να βγάζει τη μάσκα, αλλά να μην χάνει την θέση. Πίσω με διαφορά περισσότερο από 20 δευτερόλεπτα οι Jacobi, Cervellin και Prado!

MXopen Αποτελέσματα κατατακτήριων.

Η τελευταία κατηγορία η open. O Max Nagl ξεκίνησε καλά με τους Coldenhoff, Lupino και Barcia να ακολουθούν. Nagl φαινόταν οτι είναι σε θέση ανοίξει τη διαφορά απο τους υπόλοιπους, αλλά στον πρώτο γύρος έσβησε η μοτοσυκλέτα του, ανοίγοντας το δρόμο στους Coldenhoff και Βarcia που πέρασε τον Lupino, και πίσω  τους  Seewer, Tarasov, Kullas, Van Horebeek, Tixier. Μπροστά ο Coldenhoff, ο Barcia ακολουθεί, ο Lupine επιτίθεται από Seewer. Εδώ έρχεται ο Van Horebeek πίσω απο τους Seewer και svernicia που κυνηγούν τον Lupino.  O Coldenhoff προσπαθεί να διαχειριστεί τον Barcia, ενώ πίσω ο Anstie είναι στην 8η θέση και έχει μπροστά του τον Tixie και τον Kullas. Λίγα λεπτά μετά, ο Coldenhoff οδηγεί τον αγώνα με τον Barcia πίσω, τον Van Horebeek, τον Lupino, τον Seewer, τον Kullas, τον Tixier και τον Nagl να ακολουθούν και λίγο πίσω τον Αnstie. Τελευταίοι 2 γύροι με τον Barcia να αρχίζει να επιτίθεται στον Coldenhoff χωρίς αποτέλεσμα και τον Lupino να ρίχνει το ρυθμό του αφήνοντας τους Seewer και Kullas να τον περάσουν. Τελευταίος γύρος, ο Coldenhoff έχει πάνω από 2 δευτερόλεπτα διαφορά απο τον Barcia, με τον Van Horebeek τρίτο και τους Seewer, Kullas, Lupino, Tixier, Nagl και Anstie να ακολουθούν στο πέσιμο της καρό σημαίας.

Nations Αποτελέσματα κατατακτήριων.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.