Ο C-Final έκλεισε το πρόγραμμα της πρώτης ημέρα του MXON 2017 σήμερα αργά το απόγευμα. Eκεί συμμετείχαν οι Έλληνες αναβάτες καθώς οριακά δεν κατάφεραν να μπουν στο δεύτερο τελικό.

GajserSat_MXoN_GB_2017

Ο Μανώλης Κρητικός συνέχισε να είναι ο ταχύτερος από τους τρεις, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση καταφέρνοντας να επιβληθεί τον Dovydas Karka και Gabriel Chetnicki. Ο εκπρόσωπος στα 250 Γιάννης Τουρατζίδης τερμάτισε στην ένατη θέση, ενώ ο Γιώργος Ηλιόπουλος ήταν δωδέκατος.

Η Eλληνική ομάδα στον τρίτο τελικό τερμάτισε στην δεύτερη θέση πίσω από την Πολωνία.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.