Οι συνθήκες ήταν πολύ πονηρές στον πρώτο αγώνα της ημέρας λόγω των βροχοπτώσεων που έριξε χτες το βράδυ, η διαδρομή ήταν πολύ μαλακή με πολύ βαθιά λούκια.

Cup_MXoN_I_2016

Άσχημα τα νέα για τις Αμερική και Αγγλία που είδαν στον πρώτο αγώνα της ημέρας τους Cole Seely και Tommy Searle να μην φτάνουν ως το τερματισμό μένοντας στις τελευταίες θέσεις. Νικητής της πρώτης κούρσας ήταν ο Βρετανός Max Anstie, με τον Σλοβένο Tim Gajser να είναι στην δεύτερη θέση. Στην κατάταξη των χωρών οι Γάλλοι με μπροστάρη τον Gautier Paulin προηγούνται με τρεις βαθμούς έναντι των Ολλανδών που βρίσκονται στην δεύτερη θέση. Πίσω τους ακολουθούν οι Ελβετία, Βέλγιο και Αυστραλία.

Αποτελέσματα Rae1 (MXGP + MX2):mxon1

Αποτελέσματα Χωρών:

12

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.