Μεγάλη είδηση ​​έχει έρθει σήμερα από τους εκδότες του videogame MXGP.

s1200_Untitled

Αυτό το φθινόπωρο Milestone θα κυκλοφορήσει το «MXGP – Η Επίσημη Motocross Videogame» στη δημοφιλές μεγάλης κονσόλα PS4 ™ next-gen, ως παγκόσμια κυκλοφορία για πρώτη φορά!

PS4 Έκδοση MXGP χαρακτηριστικά:

–  18 νέες πίστες συμπεριλαμβανομένων, του Arco di Trento (Ιταλία), Sevlievo (Βουλγαρία) Loket (Τσεχία) και Lierop (Ευρώπη) θα δώσει στους παίκτες την αλλαγή για να ζήσουν την πλήρη σεζόν MXGP.
–  Οι πίστες με γραφικά σε πραγματικό χρόνο
–  Πιο λεπτομερή μοντέλα των μοτοσικλετών. Γραφικά τέσσερις φορές καλύτερα από ό, τι η PS3 έκδοση. 
–  3D μοντέλα χαρακτήρων βελτιώθηκε 
–  Νέο σύστημα φωτισμού του περιβάλλοντος (powered by Yebis 2.)
–  Βελτιωμένος ήχος με την ευρύτερη 3d ήχου τοποθέτησης.
–  Περισσότεροι αναβάτες στην πίστα. Σχεδόν το διπλάσιο του ποσού των αναβατών στην πίστα την ίδια στιγμή.
–  Red Plate: Όπως και στην πραγματικότητα, ο αναβάτης ο οποίος ηγείται του πρωταθλήματος έχει τη δική του πινακίδα κυκλοφορίας του.
–  PS4 αποκλειστικό χαρακτηριστικό, η αλλαγή του φωτός στον ελεγκτή εξαρτάται από τις στροφές του κινητήρα της μοτοσικλέτας

Βασισμένο σε ένα από τα πιο γεμάτα αδρεναλίνη και πρόκληση πρωταθλήματα, την σκόνη, το συναίσθημα, τον ρεαλισμό, την αυθεντικότητα, καταπληκτικά άλματα και τον αγώνα για την πρώτη θέση είναι βασικά στοιχεία του videogame MXGP.

Πολλά νέα χαρακτηριστικά έχουν συμπεριληφθεί στο παιχνίδι που θα εμπνεύσει τόσο τους gamers και λάτρεις του motocross – καθώς οι νέες γενιές των αναβατών που χαρακτηρίζεται από Ορόσημα στην τελευταία έκδοση του παιχνιδιού.

MXGP διαθέτει όλους τους αναβάτες, ομάδες, μοτοσυκλέτες και τους κανόνες από την επίσημη MXGP 2013 ημερολόγιο σας φέρνει πιο κοντά στην εμπειρία του motocross.

Αναπτύχθηκε από Milestone Studio, MXGP – Η Επίσημη Motocross Videogame θα είναι διαθέσιμη αυτό το φθινόπωρο για PlayStation ® 4.

Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για το Xbox 360 ® (59.99 €), PlayStation ® 3 (59.99 €), PlayStation ® Vita (39,99 €) και Windows ® PC (39,99 €).

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.