Την θέση του τραυματία Jordi Tixier ο οποίος αναρρώνει θα καλύψει ο επίσης Γάλλος αναβάτης Maxime Desprey.

Maxime Desprey

Η συμφωνία είναι για τους επόμενους δυο αγώνες στο Arco Di Trento και στην Valkenswaard. Ο Desprey έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια με την Kawasaki και γνωρίζει με το τι έχει να κάνει. Η ομάδα δεν επέλεξε κάποιον τυχαίο, με τον Maxime να είναι η ιδανική επιλογή έχοντας μεγάλη σχέση με την Team Green. Είναι η τρίτη του χρονιά με την Monster Energy Bud Racing Kawasaki και αγωνίζεται στο Γαλλικό πρωτάθλημα Motocross, την παρούσα στιγμή είναι στην 5η θέση της Elite MX1. Φέτος η σεζόν για τον ίδιο ξεκίνησε με διπλούς στόχους, ένας για το Γαλλικό πρωτάθλημα αλλά είναι επίσης παρόν και στους Ευρωπαϊκούς γύρους του Fim World Championship με την ομάδα του Gebben Van Venrooy Kawasaki.

Τόσο η ομάδα όσο και ο Maxime είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνεργασία τους για τους επόμενους δυο αγώνες. Είναι μια κατάσταση στην οποία καμία ομάδα δεν θέλει να βρεθεί, να χαλάσει ο σχηματισμός της έχοντας έναν η και περισσότερους αναβάτες στην λίστα των τραυματιών. Η Monster Energy KRT με την βοήθεια της Kawasaki έλυσε το πρόβλημα της, και εκτός του Clement Desalle θα έχει και τον Maxime Desprey μέχρι την επιστροφή του Jordi Tixier.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.