Πραγματοποιήθηκε ο δέκατο γύρο του MXGP της σεζόν 2015 στο Teutschenthal της Γερμανίας με αρκετές πτώσεις και τραυματισμούς που κάνουν το πρωτάθλημα πιο ενδιαφέρον. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες του πρωταθλήματος.

Febvre

Στον αγώνα συμμετείχε και ο Έλληνας πρωταθλητής Παναγιώτης Κουζής που τερμάτισε στην 24η θέση της μεγάλης κατηγορίας, μαζεύοντας εμπειρία ανάμεσα στους καλύτερους αναβάτες του κόσμου για τους επόμενους αγώνες.

ΜΧ1

MX1 Σκέλος 1 

mx11

MX1 Σκέλος 2

mx12

MX1 Σύνολο

mx1sy

MX1 Βαθμολογία Πρωταθλήματος

mx1 ba

MX2 Σκέλος 1

mx21

 

MX2 Σκέλος 2

mx22

MX2 Σύνολο

mx2 sy

MX2 Βαθμολογία Πρωταθλήματος

mx2 ba

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.