Δυστυχώς ο τυφώνας Hermine έπληξε την πολιτεία της Φλόριντα χθες το βράδυ και έπιασε και στο Charlotte όπου θα πραγματοποιηθεί ο προτελευταίος γύρος του FIM Motocross World Championship απόψε.

Panorama1_MXGP_17_AME_2016

Λόγω της βροχής που έχει πέσει και θα συνεχιστεί, η διαχείριση συμβάντων έχουν πάρει την απόφαση να είναι σε αναμονή μέχρι τις 13:30 αύριο Σάββατο 3 Σεπτέμβρη.

Η θεαματική πίστα στο The Dirt Track, Charlotte Motor Speedway , έχει σφραγιστεί και καλυφθεί με πλαστικό για να προστατεύσουν το χώμα. Η Βροχή δεν σταμάτησε όλη την ημέρα σήμερα, αλλά θα σταματήσει αργότερα. Το νερό θα πρέπει να αποστραγγιστεί το συντομότερο δυνατόν και νωρίς αύριο το πρωί το πλήρωμα της πίστας θα αρχίσει να γυρίζει το χώμα πάνω, έτσι ώστε να ανακατευτεί με ξηρό έδαφος. Το κομμάτι αναμένεται να είναι σε άριστη κατάσταση και στις προβλέψεις καιρού φαίνεται να να έρχεται μία ηλιόλουστη ημέρα, οπότε μπορούμε όλοι να προσβλέπουμε σε μία λαμπρή ημέρα γεμάτη δράση motocross.

Λόγω της αλλαγής στο χρονοδιάγραμμα, δεν θα υπάρχουν αγώνες κατατακτήριων αύριο, μόνο ελεύθερα και χρονομετρημένα, και στη συνέχεια κατευθείαν στα κύρια γεγονότα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στο www.mxgp-tv.com .

Το νέο χρονοδιάγραμμα παρακάτω:

Σ.αββατο: MX2 Free Practice 13:30 – MXGP Free Practice 14:05 – MX2 Time Practice 14:40 – MXGP Time Practice 15:25 – MX2 Race 1 17:15 – MXGP Race 1 18:15 –  -MX2 Race 2 20:10 – MXGP Race 2 21:10.

Λ. Ιωαννίδης

 

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.