Ο όγδοος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross 2019, συνεχίζετε μετά από ένα διάλειμμα με το GP της Ρωσίας στην πίστα του Orlyonok στη Μαύρη Θάλασσα. Μεγάλες μάχες αναμένονται σήμερα στους κύριους αγώνες μετά τους χτεσινούς κατατακτήριους που είχαν απρόοπτα και πτώσεις, όπως φυσικά και η επιστροφή του Herlings. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του Ρωσικού GP και τις βαθμολογίες του πρωταθλήματος.

Σύνολο ημέρας

Βαθμολογία πρωταθλήματος

Σύνολο ημέρας

Βαθμολογία πρωταθλήματος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.