Το παγκόσμιο πρωτάθλημα motocross συνεχίζεται με τον δέκατο τρίτο γύρο μετά από το μικρό διάλειμμα δύο GP στην Ασία και την επιστροφή του Τσέχικου GP στην πίστα του Loket και την  παρουσία της κατηγορίας των γυναικών για τον τρίτο γύρο του WMX. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα και τις βαθμολογίες του πρωταθλήματος.

Σύνολο ημέρας

Βαθμολογία πρωταθλήματος

Σύνολο ημέρας

Βαθμολογία πρωταθλήματος

 

Σύνολο ημέρας

Βαθμολογία πρωταθλήματος

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.