Ο πρώτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος motocross 2019 ξεκίνησε σήμερα στην Αργεντινή με τους κατατακτήριους αγώνες στην όμορφη πίστα της Neuquen. 

Νικητές των σημερινών αγώνων που καθορίζει την θέση εκκίνησης στους αυριανούς κύριους αγώνες οι Febvre Romain και Thomas Olsen στις κατηγορίες MXGP και ΜΧ2 αντίστοιχα. Άτυχοι οι Cairoli που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με μηχανικό πρόβλημα και Gajser που είχε μία πτώση ενώ οδηγούσε την κούρσα και τερμάτισε 9ος. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα των κατατακτήριων αγώνων.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.