Ο τέταρτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος motocross ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 14 Απριλίου στην Πορτογαλία με τους κατατακτήριους αγώνες, όπου και θ καθορίσει την σειρά εισόδου στην μπάρα εκκίνησης των αυριανών αγώνων. 

Νικητής στην κατηγορία ΜΧGP o Jeffrey Herlings, όπου κατάφερε και πέρασε τον Antonio Cairoli που οδηγούσε τον αγώνα απο την εκκίνηση στους τελευταίους γύρους. Τρίτος τερμάτισε ο Febvre Romain, τέταρτος ο Tim Gajser με τον Clement Desalle να κλείνει την πρώτη πεντάδα.

Στην κατηγορία ΜΧ2 μετά απο μία πάρα πολύ καλή οδήγηση δίχως πίεση την νίκη πήρε ο Prado  Jorge με τον Olsen Thomas Kjer να τερματίζει δεύτερος και Beaton Jed τρίτος. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο  Paul Jonass, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσε ο Watson Ben.

Λ. Ιωαννίδης

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.