Ο δέκατος πέμπτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος motocross πραγματοποιείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Βέλγιο στην πίστα του Lommel. Μια πολύ απαιτητική πίστα λόγο του αμμουδερού της τερέν, με τον Jeffrey Herling να κερδίζει την μεγάλη κατηγορία και τον Jorge Prado την κατηγορία ΜΧ2. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες τους πρωταθλήματος.

Σύνολο 

Βαθμολογία πρωταθλήματος

Σύνολο  

Βαθμολογία πρωταθλήματος 

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.