Ο έβδομος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος motocross πραγματοποιείτε αυτό το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου στη Λετονία και στην πίστα Ķegums που ξεκίνησε χτες με τους κατατακτήριους αγώνες όπου νικητές ήταν οι Jeffrey Herlings και Jorge Prado στις κατηγορίες MXGP και ΜΧ2 αντίστοιχα, και ολοκληρώνετε σήμερα με τους κύριους αγώνες και των δύο κατηγοριών. Παρακάτω δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες του πρωταθλήματος. 

Σύνολο ημέρας

Βαθμολογία πρωταθλήματος

 

Σύνολο ημέρας

Βαθμολογία πρωταθλήματος

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.