Ο εικοστός και τελευταίος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος motocross πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία, στην πίστα της Imola. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές για το 2018 έχουν ήδη πανηγυρίσει τους τίτλους τους, στην μεγάλη κατηγορία ο απίστευτος φέτος Jeffrey Herlings και στην ΜΧ2 ο Jorge Prado. Παρ’ όλα αυτά σήμερα έχουμε τον τελευταίο γύρο της σειράς και παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις τελικές βαθμολογίες τους πρωταθλήματος. 

Σύνολο ημέρας 

Τελική βαθμολογία 

Σύνολο ημέρας 

Τελική βαθμολογία 

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.