Ο δέκατος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος motocross διεξάγετε αυτό το Σαββατοκύριακο στη Γαλλία, ξεκινώντας σήμερα με τους κατατακτήριους αγώνες όπου νικητές αναδείχτηκαν οι Jeffrey Herlings και Govington Thomas στις κατηγορίες MXGP και ΜΧ2 αντίστοιχα. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των κατατακτήριων αγώνων και video με τις καλύτερες στιγμές.

Click to accept cookies and enable this content

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.