Ο δέκατος έβδομος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος ξεκίνησε σήμερα στην Αμερική και αναμένετε πλούσιο θέαμα και μεγάλες μάχες. Μείνετε συντονισμένοι για Live αποτελέσματα των κατηγοριών. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 19:00 ώρα Ελλάδος με το πρώτο σκέλος της κατηγορίας ΜΧ2, ακολουθούν στις 20:00 το πρώτο σκέλος της κατηγορίας MXGP, το δεύτερο σκέλος της κατηγορίας ΜΧ2 στις 22:00 και τέλος ολοκληρώνονται οι αγώνες με το δεύτερο σκέλος της κατηγορίας MXGP στις 23:00.

usa

MXGP log

mx1-1

Race 2mx1-2

Σύνολο ημέραςmx1s

Βαθμολογία πρωταθλήματοςmx1b

MX2 log

mx2-1

mx2-2

Σύνολο ημέραςmx2s

Βαθμολογία πρωταθλήματοςmx2b

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.