Ο έκτος έβδομος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος motocross 2017 ξεκίνησε σήμερα με τους κατατακτήριους αγώνες στην πίστα  Jacksonville στη Florida της Αμερικής, με νικητές τους Jeffrey Herlings και Thomas Govington στις κατηγορίες MXGP και ΜΧ2 αντίστοιχα. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των κατατακτήριων αγώνων και μείνετε συντονισμένοι την Κυριακή το απόγευμα στις 19:oo ώρα Ελλάδος για τους αγώνες που αναμένετε να έχουν πολύ ενδιαφέρον.

herlings

usa

MXGP logmx1

MX2 log

mx2

Λ. Ιωαννίδης

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.