Ο δέκατος έκτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος motocross ξεκίνησε σήμερα στην πίστα Uddevalla της Σουηδίας με τους κατατακτήριους αγώνες με νικητές τους Jeffrey Herlings στην κατηγορία MXGP και Pauls Jonass στην MX2, στο λασπωμένο τερέν μετά την βραδινή καταιγίδας. Ο Παναγιώτης Κουζής αν και ήταν στη λίστα συμμετοχών δεν συμμετείχε. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα των κατατακτήριων. 

Herlings_MXGP_12_POR_2017

Αποτελέσματα κατατακτήριων ΜΧGPmx1

Αποτελέσματα κατατακτήριων ΜΧ2mx2

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.