Ο δέκατος ένατος και τελευταίος γύρος του Παγκοσμίου πρωταθλήματος motocross πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Villars SOUS ECOT στο Pays de Montbéliard της Γαλλίας με Νικητές τους Jeffrey Herlings και Covington Thomas στην κατηγορία MXGP και ΜΧ2 αντίστοιχα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις τελικές βαθμολογίες του πρωταθλήματος.

mxgp start

MXGP log1-1

1-2

Σύνολο ημέρας1s

Τελική βαθμολογία πρωταθλήματος1s

MX2 log2-1

2-2

Σύνολο ημέρας2s

Τελική βαθμολογία πρωταθλήματος2b

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.