Ο λόγος για τον Βέλγο αναβάτη της Suzuki World MXGP, ο οποίος ύστερα από μια πτώση στον αγώνα στο Trentino τραυμάτισε τον αγκώνα του.

Kevin Strijbos

Αν και αρχικά δεν έμοιαζε να είναι σοβαρή η κατάσταση, ύστερα από την εγκατάλειψη του στον αγώνα στο Valkenswaard μόλις στα πρώτα μισά του πρώτου σκέλους λόγο πόνου κλήθηκαν να εξετάσουν τον τραυματισμένο αγκώνα. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και πλέον ο Strijbos βρίσκεται στον δρόμο της ανάρρωσης. Το χρονοδιάγραμμα δείχνει 4 εβδομάδες έτσι ώστε να αρχίσει να κάνει προπονήσεις mountain bike και 6 εβδομάδες μέχρι την στιγμή που θα ανέβει και πάλι στην μοτοσυκλέτα.

Με δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν θέλει να επιστρέψει νωρίτερα από ότι πρέπει, γιατί έτσι ίσως ο τραυματισμός επανέλθει και πάλι. Η ομάδα πλέον συνεχίζει με τον Arminas Jasikonis έως ότου επιστρέψει ο Kevin Strijbos και ολοκληρωθεί η ομάδα.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.