Ο δέκατος τέταρτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος motocross ξεκίνησε σήμερα στο βέλγιο με τους κατατακτήριους αγώνες, και νικητές τους Jeffrey Herlings στην μεγάλη κατηγορία και Jonass Pauls στην ΜΧ2. Μεγάλες μάχες αναμένονται στους αυριανούς αγώνες της κατηγορίας ΜΧGP με τους Cairoli και Herlings που θα τα δώσουν όλα για την νίκη. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των κατατακτήριων αγώνων.

MXGP log

1

MX2 log

2

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.