Το MXGP ταξιδεύει στην Αμερικανική ήπειρο και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ύστερα από 3 αλλαγές για την πίστα η οποία θα φιλοξενήσει τον αγώνα, τελικά το WW Ranch Motocross Park στο Jacksonville θα έχει την τιμητική του. Θα φορέσει για πρώτη φορά τα γιορτινά του καθώς είναι η πρώτη φορά που παίρνει επίσημο αγώνα παγκοσμίου βεληνεκούς.

WW Motocross 2_0

Επιπλέον ενδιαφέρον δίνει το γεγονός ότι το AMA Lucas Oil Pro Motocross Nationals ρίχνει την αυλαία του στις 26 του Αυγούστου. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ότι το USGP είναι μόλις το επόμενο σαββατοκύριακο, κάτι το οποίο βρίσκει πανέτοιμους στους αγωνιστικούς ρυθμούς τους Αμερικανούς αναβάτες. Δεν αποτελεί άλλωστε έκπληξη αρκετούς από αυτούς να είναι στην λίστα συμμετοχών. Eli Tomac, Justin Barcia και Cooper Webb από τα πιο ηχηρά ονόματα για την μεγάλη κατηγορία, όπως επίσης και ο Benny Bloss θα είναι εκεί για να δώσει τον δικό του ρυθμό.

Στην κατηγορία των 250 κυβικών εκατοστών περισσότερες οι συμμετοχές πρωτοκλασάτων αναβατών. Οι εργοστασιακές Kawasaki και Honda είναι παρών. Justin Hill, Adam Cianciarulo και Joey Savatgy για την Kawasaki και οι Rj Hampshire Chase Sexton και ο Aaron Zielfelder να πλαισιώνουν την Geico Honda. Ακόμη μια εργοστασιακή ομάδα αυτή της Yamaha με τους Dylan Ferrandis, Mitchell Harrison και τον βενιαμίν Justin Cooper. Να σημειωθεί ότι και στις δυο κατηγορίες οι συμμετοχές Αμερικανών είναι αρκετές όπως και σε κάθε USGP είναι παρόντες και ταράζουν τα νερά με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Λίστα Συμμετοχών:

11 22 33 44

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.