Το MXGP του Κατάρ θα μεταδοθεί ζωντανά από το MXGPTV. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις κούρσες ζωντανά συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το πρωτάθλημα WMX, το MXGP και τους προκριματικούς αγώνες MX2 ΖΩΝΤΑΝΑ. 

mxgp live

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή για τη σεζόν στο www.mxgp-tv.com, για να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες Live, όπως και το 2016 Monster Energy FIM Motocross των Εθνών, όλους τους αγώνες New Super Motocross, το Κύπελλο των κατασκευαστών και τις συνεντεύξεις των αναβατών Super Motocross, η οποία θα λάβει χώρα στο Veltins-Arena, 8 Οκτωβρίου 2016. Τα εισιτήρια είναι τώρα διαθέσιμα. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες. 

Λοιπόν, μην περιμένετε?
Εγγραφείτε σήμερα!

Και μήν ξεχνάτε τον διαγωνισμό Create Your Own Team In MXGP, δημιουργήστε την δικής σας ομάδα MXGP και κερδίστε δώρα.

Για την συμμετοχής σας πατήστε Εδώ.

create your own team in mxgp

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.