Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος motocross 2016, η GP σεζόν ξεκινά όπως πάντα τα τελευταία χρόνια στο Κατάρ, στην πίστα Losail που είναι δημοφιλής στις ομάδες και τους οδηγούς για την ηρεμία που κυριαρχεί στο paddock. Αυτός ο γύρος περιλαμβάνει επίσης το Πρωτάθλημα Γυναικών (WMX). Να υπενθυμίσουμε ότι ορισμένοι αναβάτες λείπουν λόγω τραυματισμού, όπως ο De Dycker, Karro, Tixier, και ο DeSalle που προσπάθησε να αγωνιστεί αλλά δεν ήταν 100% έτοιμος, όπως και ο Cairoli ο οποίος έχει ένα πρόβλημα με ένα νεύρο και που οδηγεί στην απουσία αίσθησης του χεριού του. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των αντίστοιχων αγώνων, όπως και τις βαθμολογίες.

Τim Gajser 

 

MXGP Αγώνας 1mx1 1

MXGP Αγώνας 2mx1 2

MXGP Σύνολοmx1 sy

MXGP Βαθμολογίαmx1 ba

MX2 Αγώνας 1mx2 1

MX2 Αγώνας 2mx2 2

MX2 Σύνολοmx2 sy

MX2 Βαθμολογίαmx2ba

WMX Αγώνας 1w1

WMX Αγώνας 2w2

WMX Σύνολοwsy

WMX Βαθμολογίαwba

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.