Τελευταία πρόβα πριν από το πρώτο GP της σεζόν στο Κατάρ, ήταν το διεθνείς motocross Lacapelle-Marival. Μετά από τρία σκέλη των 20 λεπτών συν δυο γύρους που συμμετείχαν μαζί η ΜΧ1 και ΜΧ2 κυριάρχησαν οι Γάλλοι αναβάτες με τον πρωταθλητή Γαλλίας Valentin Teillet να νικάει στην ΜΧ1 και τον Benoit Paturel να κερδίζει δυο σκέλη στην γενική και να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί της ΜΧ2.

201402241857-full

Η μέρα ξεκίνησε καλά για τον Teillet που πήρε την πρώτη του νίκη βλέποντας το Βρετανό αστέρα Shaun Simpson να ταλαιπωρείτε από ατυχίες και πτώσεις, στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο συμπατριώτης του Steven Lenoir που αγωνίζεται στο βρετανικό πρωτάθλημα και πέρσι κατέκτησε τον τίτλο στην ΜΧ2. Ο Shaun Simpson τελικά δεν κατάφερε να κάνει 3 τις νίκες του στην pre-sezon εποχή, καθώς ατυχίες και πτώσεις στα δυο πρώτα σκέλη τον έφεραν πολύ πίσω από τους υπόλοιπους, ενώ ο εκπληκτικός σε αυτό τον αγώνα Benoit Paturel μετά από σκληρή μάχη τον υποχρέωσε στην δεύτερη θέση στο τρίτο σκέλος. Καλή παρουσία στον αγώνα είχαν οι Matiss Karro και David Guarneri, αλλά έτρεξαν από δυο και ένα σκέλη αντίστοιχα.

Στην ΜΧ2 ο Benoit Paturel ήθελε μια νίκη ψυχολογίας και την πήρε ακολουθούμενος από τους Αlesander Tonkov και Ηunter Lawrence. Oι άλλοι δυο αναβάτες της MONSTER ENERGY KAWASAKI MX2, βρέθηκαν στην πέμπτη και την έκτη θέση συμμετέχοντας μόνο σε δυο σκέλη.

Αποτελέσματα:
MANCHE 1
1 Valentin Teillet
2 Benoit Paturel
3 Matiss Karro
4 Shaun Simpson
5 Davide Guarneri
6 Steven Lenoir
7 Petar Petrov
8 Alexander Tonkov
9 Brent Van Doninck
10 Harri Kullas…

MANCHE 2
1 Benoit Paturel
2 Valentin Teillet
3 Petar Petrov
4 Matiss Karro
5 Steven Lenoir
6 Dylan Ferrandis
7 Xavier Boog
8 Alexander Tonkov
9 Harri Kullas
10 Sebastien Pourcel…

MANCHE 3
1 Benoit Paturel
2 Shaun Simpson
3 Xavier Boog
4 Steven Lenoir
5 Valentin Teillet
6 Dylan Ferrandis
7 Alexander Tonkov
8 Harri Kullas
9 Hunter Lawrence
10 Yentl Martens…

12527697_987036131375259_2112867331_n

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.