Ο τρίτος αγώνας του πρωταθλήματος βορείου Ελλάδος motocross διεξήχθη στην πίστα της Πτολεμαΐδας με επιστροφές, απουσίες, αλλά και με νέα πρόσωπα κάτω από τα παιχνίδια του καιρού.

Στα παρακάτω video θα δούμε στιγμιότυπα του αγώνα μέσα απο τα μάτια των οδηγών της κατηγορίας mx2. Ράδος Ανέστης #97  πρώτος νικητης, Στάθης Φυσέκης #125 δεύτερος νικητής και Κάκαρης Απόστολος έκτος νικητής. Ευχαριστούμε τους αναβάτες για τα όμορφα πλάνα που αποθανάτισαν με τις Action cam Nilox

Ράδος Ανέστης #97

ΦΥΣΕΚΗΣ ΣΤΑΘΗΣ #125

ΚΑΚΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ #102

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.