Τα αστέρια του Βελγικού motocross θα αγωνιστούν για αυτό το μοναδικό γεγονός τον Οκτώβριο. Αυτή η εκδήλωση, MX Belgian Masters θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Οκτωβρίου στο περίφημο Coupe de l’Avenir του Quiévrain.

visuel Belgian Masters2017

Το Coupe de l’Avenir όχι μόνο θα φιλοξενήσει την εκδήλωση, αλλά γιορτάσει την 50ή επέτειό της σε λειτουργία φέτος.

Το Σαββατοκύριακο θα περιλαμβάνει 3 αγώνες του Coupe Open, 3 αγώνες για το Coupe 85cc, 2 αγώνες για το Coupe 65cc και στη συνέχεια οι καλύτεροι αγώνες MX1 και MX2. Ο αγώνας κορυφής θα είναι όμως αυτός των Super Masters για να κλείσει το γεγονός.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες……..

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.