Το κατάστημα MX-BALAGIAN Θέλοντας να βοηθήσει τους μικρούς αναβάτες των κατηγοριών ΜΧ65 και ΜΧ85 για τη σεζόν 2017 προσφέρει έκπτωση 25% σε αναλώσιμα – ένδυση και ανταλλακτικά.

 

MX-BALAGIAN TEAM

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το κατάστημα ΜX-BALAGIAN θέλοντας να συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλήματος, προσφέρει για όλους τους μικρούς αναβάτες των κατηγοριών ΜΧ65 & ΜΧ85 (που είναι το μέλλον του Ελληνικού motocross), και θα αγωνιστούν στα Ελληνικά πρωταθλήματα motocross, Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΧ, πρωτάθλημα ΜΧ Βορείου και Νοτίου Ελλάδος για τη σεζόν 2017, έκπτωση 25% σε ένδυση, εξοπλισμό, αναλώσιμα και ανταλλακτικά. Στο πακέτο δεν συμπεριλαμβάνονται τα ελαστικά.

Προϋπόθεση, να είναι κάτοχοι αγωνιστικής lisans, ανεξαρτήτου αγωνιστικής ομάδας και μάρκας μοτοσυκλέτας.

Για περισσότερες πληροφορίες…
www.mxbalagian.com
Email: info@mxbalagian.com
τηλ: 2810 781204
Κιν: 6975565314

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.