Δεύτερη παράσταση για τον θίασο του superenduro που επιστρέφει στην Riesa της Γερμανίας στην τέταρτη χρονιά διοργάνωσης του αγώνα στο θεσμό.

taddy.blazusiak_SuperEnduro-2018-Rnd-1_3066_628

Στις δυο κύριες κατηγορίες θα ριχτούν 43 αναβάτες με όλους τους πρωταγωνιστές του πρώτου αγώνα να είναι έτοιμοι να προσφέρουν μοναδικό θέαμα, έχοντας υψηλό κίνητρο.

Η επιστροφή του Πολωνού Taddy BLAZUSIAK έκλεισε με νίκη, έχοντας την καλύτερη συγκομιδή βαθμών κάνοντας τρεις εξαιρετικούς αγώνες. Στον δεύτερο αγώνα γνωρίζει ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα, καθώς ο Αμερικανός Cody WEBB βρέθηκε πολύ κοντά του κατακτώντας δυο σκέλη. Οι νεαροί Billy BOLT και Manuel LETTENBICHLER έδειξαν ότι δεν ήρθαν απλά να στηρίξουν το εγχείρημα του αυστριακού οίκου που θέλει να μονοπωλήσει τις πρώτες θέσεις. Στην Πολωνία απέδειξαν ότι είναι ικανότατοι και έτοιμοι ακόμα και για νίκες με τον Βρετανό να κατακτά την παρθενική του νίκη στο δεύτερο σκέλος, ενώ στην Riesa ο LETTENBICHLER θα έχει θερμή παρότρυνση του κοινού.

Κακή η επίδοση, κατώτερη των προσδοκιών των Colton HAAKER, Jonny WALKER και Alfredo GOMEZ που σίγουρα περίμεναν πολλά περισσότερα στην πρεμιέρα της Κρακοβίας.

Τα Enduro- boys τα πήγαν αρκετά καλά με τον Βρετανό Danny MCCANNEY να βρίσκετε πολύ κοντά στο να χαλάσει το Top Gold Six των KTM-Husqvarna.

Ο Ιταλός Alex SALVINI έρχεται με νέα ομάδα και νέο κατασκευαστή και θα θελήσει να κάνει κάτι ακόμα καλύτερο.

Ο Cristobal GUERRERO είχε αρκετά καλή παρουσία στον πρώτο αγώνα, ενώ οι GUERRERO Victor και HERRERA Benjamin μετά από ατυχίες έμειναν εκτός τελικού.

Στον δεύτερο αγώνα υπάρχουν λιγότερες συμμετοχές με μόνο 3 αναβάτες να μένουν εκτός από τον μεγάλο τελικό.

Στην Junior ο Νοτιοαφρικανός Kyle FLANAGAN πήρε μια δύσκολη νίκη με μόλις ένα βαθμό από τον Ιταλό αναβάτη Enduro Matteo CAVALLO να δείχνει ότι είναι ιδιαίτερα ικανός μέσα στις πρωτόγνωρες για αυτόν άρρενες. O Γάλλος Max VIAL μπορεί να μην συμμετείχε στον πρώτο αγώνα αλλά είναι ικανός και έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία.

Οι Emil JUSZCZAK και Oskar KACZMARCZYK από τη Πολωνία συνεχίζουν την παράδοση που ξεκίνησε ο BLAZUSIAK, ενώ ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και ικανοί εμφανίστηκαν και οι Diego HERRERA και Kevin GALLAS με τον Γερμανό να θέλει βάθρο μπροστά στο κοινό του.

Άξιοι προσοχής ο Βρετανός HOARE William σχόλης Edmondson, όπως και ο Βούλγαρος KABAKCHIEV Teodor που στάθηκε άτυχος στον πρώτο αγώνα.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.