motostyl-site1_2

Η πορεία μας στο χώρο της μοτοσικλέτας ξεκίνησε από τον Κωνσταντίνο Αραμπατζή, μηχανικό μοτοσικλετών από το 1983. Ως αγωνιζόμενος στο Motocross και το Enduro ασχολήθηκε ιδιαίτερα με βελτιώσεις. Πρωτοπορώντας στη Β. Ελλάδα εισήγαγε  από την Αμερική κιτ βελτίωσης ( Wiseco – Arias – White Brothers ) και έφτιαξε ένα Honda XR -280 «πυροβόλο» για την εποχή του.

Το 2010 εντάσσονται στην εταιρεία υιός & κόρη, με πολύ όρεξη και μεράκι παίρνουν τεχνογνωσία από τον πατέρα και απο σεμινάρια εταιριών αλλά παράλληλα εξελίσσονται στα νέα συστήματα των μοτοσικλετών.

1

Όλα αυτά τα χρόνια αγωνιστικής εμπλοκής, μας προσέφεραν εμπειρίες που μαζί με την τεχνογνωσία που είχαμε, μας έδωσαν την δυνατότητα να διαθέτουμε σήμερα ένα υψηλής εξειδίκευσης συνεργείο στους τομείς βελτίωσης της μοτοσικλέτας.

Το σημερινό κατάστημά μας στην Δελφών 159 εκτός από ohlins,wp,brembo και άλλα επώνυμα προϊόντα μοτοσικλέτας, διαθέτει και ένα συνεργείο με εξειδικευμένο πληρέστατο εξοπλισμό.

Είμαστε έτοιμοι να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για σας και τη μοτοσικλέτα σας με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Κι όλα αυτά πάντα με αποδείξεις.

SERVICE MOTO

Συντήρηση και επισκευή μοτοσικλετών όλων των εταιριών.Εκτός από την εμπειρία και εξειδίκευσή μας, διαθέτουμε το σύνολο του απαιτούμενου εξοπλισμού καθώς και την τεχνογνωσία για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες.

1

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Με τεράστια εμπειρία στο service επισκευή και βελτίωση των αναρτήσεων παρέχουμε μοναδικές στην Ελλάδα υπηρεσίες καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες των αγωνιζομένων αλλά και του καθημερινού μοτοσικλετιστή.Στο κατάστημά μας θα βρείτε προϊόντα των εταιριών Öhlins και WP για όλες τις μοτοσικλέτες.

1

2

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 

fortigo

ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Πώληση,  τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, επισκευή

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ FUCHS BEM

Απο το 2002 φιλοξενούμε στο συνεργείο μας το δυναμόμετρο ΒΕΜ της FUCHS, το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας. Αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα του ελέγχου της μοτοσικλέτας, δίνοντας μας σημαντικά στοιχεία για την κατάσταση τόσο του κινητήρα της όσο και του πλαισίου.

1

Σήμερα ένα μεγάλο ποσοστό μοτοσικλετών παρουσιάζουν προβλήματα στον κινητήρα και το πλαίσο. Ένας λάθος ρυθμισμένος κινητήρας ρυπαίνει το περιβάλλον, καταναλώνει περισσότερα καύσιμα, φθείρεται γρηγορότερα και γίνεται ολοένα και λιγότερο αποδοτικός.

2

Το δυναμόμετρο, σε συνάρτηση με έναν εξειδικευμένο και έμπειρο μηχανικό μπορεί να βοηθήσει στη διάγνωση και την αποτροπή μελλοντικών ζημιών, την ρύθμιση του κινητήρα, τον έλεγχο της απόδοσης καθώς και την σωστή προετοιμασία μιας μοτοσικλέτας τόσο για το δρόμο όσο και για αγωνιστική χρήση. Επίσης μας βοηθά να ελέγξουμε την λειτουργικότητα διαφόρων βελτιώσεων όπως οι after market εξατμίσεις, διάφορα jet kit για καρμπυρατέρ καθώς και power commander. Δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού (Honda France, Triumph France, Harley Davidson GmbH) μετά από εξαντλητικές δοκιμές συστήνουν τα δυναμόμετρα FUCHS σε όλους τους αντιπροσώπους τους.

3

Τέλος, μια σημαντική χρήση του δυναμομέτρου είναι αυτή που σχετίζεται με την εκτίμηση της πραγματικής αξίας μιας μεταχειρισμένης μοτοσικλέτας. Ολοένα και περισσότεροι αγοραστές καταφεύγουν στην δυναμομέτρηση για να έχουν μια εμπεριστατωμένη εικόνα για την κατάσταση της  μοτοσικλέτας που προτίθενται να αποκτήσουν.

MOTOSTYL

 Δελφών 159 Θεσσαλονίκη 54248
Τηλ: 2310 488960 & 2310 488961
Email: motostyl@otenet.gr
www.motostyl.gr

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.