Δελτίο Τύπου

Ένας ακόμα συναρπαστικός αγώνας, o 4ος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στον πανέμορφο Πρίνο των Τρικάλων, με ανοιξιάτικο καιρό, εντυπωσιακές εμφανίσεις, πολλές ΜΠΛΕ συμμετοχές και πολλές νίκες για την ομάδα μας.

Γιάννης Τουρατζίδης: Πάντα ψηλά!!

MX1: Καθαρή επικράτηση του νικητή Γιάννη Τουρατζίδη στη μεγάλη κατηγορία και στα δύο σκέλη, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση πάντα αποδίδουν.

Δημήτρης Κοντολέτας : Ταχύτερος γύρος αγώνα!

Στην ίδια κατηγορία (ΜΧ1) και στην 4η θέση της κατάταξης ο Δημήτρης Κοντολέτας, πετυχαίνοντας τον ταχύτερο γύρο του αγώνα.

Ανδρέας Ανδρέου : ασυγκράτητος!

ΜΧ2 – ΜΧ2Τ : Απολαυστικό θέαμα με κορυφαίου επιπέδου απόδοση και από τους νεαρούς αθλητές μας. Ο Ανδρέας Ανδρέου μας συνεπήρε με την οδήγησή του, όμως μια πολύ άσχημη πτώση τον απομάκρυνε προσωρινά από το βάθρο.

Αντώνης Σάγμαλης: τολμηρός!

Ο Δημήτρης Σάγμαλης (ΜΧ2Τ) που συναγωνίζεται στα ίσα τους αναβάτες της ΜΧ2, κατακτά την 1η θέση στην κατηγορία του, ενώ ταυτόχρονα ανεβαίνει στο 2ο σκαλί της ΜΧ2 κάνοντας έναν συναρπαστικό αγώνα.

Δημήτρης Μπαξεβάνης: ορμητικός!

Στην ΜΧ2 απολαύσαμε επίσης τον Δημήτρη Μπαξεβάνη να οδηγεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο και να καταφέρνει το καλύτερο έως τώρα αποτέλεσμά του τερματίζοντας στην 4η θέση και τον Δημήτρη Τουρατζίδη να φτάνει στην 7η θέση της κατάταξης παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε το Σαββατοκύριακο.

Δημήτρης Τουρατζίδης: πεισματάρης!

Νικόλας Κανελλόπουλος

MX85: Ο Νικόλας Κανελλόπουλος, οδήγησε ως έμπειρος αναβάτης και ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου.

Σωτήρης Φωτάκης

ΜΧ65: Με δύο καρό σημαίες σε κάθε αγώνα μας έχει συνηθίσει ο Σωτήρης Φωτάκης και τα κατάφερε ακόμα μια φορά!

Noulas Team

Μεγάλη μας χαρά η συμμετοχή του τοπικού συνεργάτη μας ΝΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ με την μπλε ομάδα του! 3 συμμετοχές με ΥΖ85 και μία με ΥΖ65 όλες με τα χαρακτηριστικά χρώματα της ομάδας.

Απονομή OPEN : TODOROV 1η θέση

Εξαιρετική η παρουσία του συνεργάτη μας από τη Βουλγαρία MARTIN DODOROV, ο οποίος κέρδισε και τα δύο σκέλη της κατηγορίας OPEN, συνδυάζοντας την ιδιότητά του ως συνεργάτη με την ιδιότητα ενός δυναμικού αναβάτη και εκπαιδευτή. Μαζί του ο μικρός DAVI TSANKOV, με ΥΖ65 κερδίζει την 3η θέση στην μικρή κατηγορία.

Dani Tsankov : 3η θέση ΥΖ65

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 11 & 12 Μαΐου στον Πύργο!

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.