Με πολλές νίκες και πολλά βάθρα για την ομάδα μας ολοκληρώθηκε ο 4ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro και ο 2ος του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Enduro Ν. Ελλάδος στην πόλη των Μεγάρων!!

 

Σ’ έναν πολύ καλό αγώνα που διοργανώθηκε άρτια από τη Λέσχη των Μεγάρων ο Παναγιώτης Κακολύρης (#100) ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία Ε1 και στη 2η της κατηγορίας Enduro Gp παραμένοντας έτσι βαθμολογικά 1ος.

Στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος Μανωλίδης (#111) που δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα, ενώ οι Λευτέρης Πανέτης (#115) και Πέτρος Μπίλλης (#15) συμπλήρωσαν την 4η και 5η θέση της κατηγορίας αντίστοιχα. Λίγα δευτερόλεπτα στην τελευταία «ειδική» στέρησαν από τον Γιάννη Σεβαστόπουλο (#182) την 6η θέση της κατηγορίας τερματίζοντας τελικά 7ος.

Η τελευταία «ειδική» φέρνει τον Γιώργο Κοινωνά (#22) στην 4η θέση της κατηγορίας Ε2 και στην 5η της Enduro GP. Ο Γιώργος Πισιμάνης (#24) που από τα μισά του αγώνα οδηγούσε τραυματισμένος, τερμάτισε στην 6η θέση της κατηγορίας.
Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και ο νεαρός Δημήτρης Μαραγκός(#425) στην κατηγορία ΕΝ, σημειώνοντας μάλιστα πολύ καλούς χρόνους στη Γενική Κατάταξη!

Οι πρωτιές και τα βάθρα συνεχίστηκαν και στις κατηγορίες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ν. Ελλάδας!!!

Αφήνοντας για λίγο πίσω τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ο Θοδωρής Ζαγλάρας βρέθηκε στη 2η θέση της κατηγορίας ΝΕ1 για λίγα μόλις δευτερόλεπτα πίσω από την 1η, ενώ ο Γιώργος Παναγόπουλος πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση τερμάτισε 3ος.

Ο έμπειρος Χρήστος Θεοδοσόπουλος ήταν ο νικητής της κατηγορίας ΝΕ2, της πιο πολυπληθούς κατηγορίας του Πρωταθλήματος!!!

Άλλη μια 1η θέση στον αγώνα, αυτή τη φορά με τον Φοίβο Κολιοπάνο στην κατηγορία ΕOpen.

Τέλος, στην πιο «μικρή» αλλά και πιο ελπιδοφόρα κατηγορία του Πρωταθλήματος την Junior Sprint (αναβάτες από 15-18 ετών), ο Νικόλας Μιχαηλίδης κατέκτησε τη 2η θέση της κατηγορίας συμμετέχοντας μάλιστα για 1η φορά σε αγώνα Enduro.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αναβάτες της ομάδας μας!!!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας αμέσως μετά το Πάσχα, στις 5 Μαΐου στο Άργος.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.