Οι 17 ομάδες για το Motocross των Ευρωπαϊκών Εθνών, καθώς και οι 10 ομάδες για το Motocross των Ευρωπαίων Εθνών των Γυναικών που βρίσκονται στο Γκντανσκ Πολωνίας θα αγωνιστούν απευθείας στα αυριανά σκέλη.

2017-mxoen-gdansk

Η καταρρακτώδης βροχής κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας αλλά και σήμερα το πρωί έχουν κάνει την πίστα να βρίσκετε σε πολύ κακή κατάσταση, υποχρεώνοντας τους διοργανωτές να ακυρώσουν τα κατατακτήρια σκέλη που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα το μεσημέρι και για νωρίς το απόγευμα.

ellhnikh omada mxoen

Στα πρωινά ελευθέρα χρονομετρημένα που έγιναν κάτω από δύσκολες συνθήκες με πολύ λάσπη, στην ΜΧ-85 ο Αντώνης Σάγμαλης είχε τον 20ο χρόνο και ο Μάριος Κανάκης τον 26ο, ο Ανδρέας Ανδρέου ήταν 16ος στην ΜΧ2Τ, ενώ ο Νίκος Λυρίου ήταν 17ος στην ΜΧ2. Η Ελληνική ομάδα κληρώθηκε ογδόη για την επιλογή θέσης στην μπάρα εκκίνησης αν γινόταν τα κατακτήτρια σκέλη, μια θέση που θα την κρατήσει πιθανότατα για τα αυριανά σκέλη.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.