Στις 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 4ος Αγώνας motocross Βορείου Ελλάδος στις Σέρρες. Παρακάτω δείτε βίντεο όπως οι αναβάτες  της κατηγορίας mx2 το έζησαν (Με τα μάτια των Οδηγών).

Ράδος Ανέστης #97. Νικητής της Κατηγορίας mx2 και πρωτοπόρος στην γενική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Φυσέκης Στάθης #125. Μετά απο τραυματισμό, επέστρεψε ανανεωμένος, αλλά οι άτυχες στιγμές του στέρησαν κάτι καλύτερο στον συγκεκριμένο αγώνα, μιας και έδειχνε πολύ ανεβασμένος.

Να ευχαριστήσουμε τους αναβάτες για ωραία πλάνα που μας παραχώρησαν, και το κατάστημα MobileShop για την παραχώρηση των action cam, οπως και το shop.enduro-fighter.gr
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.