Στον αγώνα motocross Βορείου Ελλάδος στην πίστα των Σερρών, συμμετείχε η #‎motoactionhusqvarnateam‬ με τον αναβάτη Αλέξανδρο Γεωργαντά #21. Ο Αλέξανδρος πήρε την τρίτη θέση στο σύνολο μετά απο μία άτυχη πτώση στο δεύτερο σκέλος με αποτέλεσμα να μήν μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω…….  Στο παρακάτω βίντεο δείτε όπως ο Αλέξανδρος οδήγησε την HUSQVARNA του………

Να ευχαριστήσουμε τον Αλέξανδρο για ωραία πλάνα που μας παραχώρησε, και το κατάστημα MobileShop για την παραχώρηση των action cam, οπως και το shop.enduro-fighter.gr.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.