Στην MotoConcepts θα συνεχίσει την πορεία του ο Jake Weimer. Με πρόσφατη ανακοίνωση η MCR έκανε γνωστή την προσθήκη του Weimer όπως επίσης και τους επισήμους αναβάτες για το 2018.

jake weimer

Μη έχοντας καν τελειώσει με την αγωνιστική δράση των πρωταθλημάτων ήδη το θέμα της ομάδας έχει λυθεί, μάλιστα από την νέα χρονιά οι αναβάτες θα είναι στον αριθμό τρεις. Οι Justin Brayton, Vince Friese και Jake Weimer θα εκπροσωπήσουν την MCR. Αυτό αφήνει το έως τώρα μεγάλο όνομα της ομάδας Mike Alessi εκτός πλάνου.

Mike Alessi ο οποίος για ακόμη ένα καλοκαίρι είναι στον Καναδά αγωνιζόμενος στο Καναδικό Πρωτάθλημα Motocross. Ύστερα από μια κακή χρονιά στο Supercross έχοντας πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ο ίδιος έχει δηλώσει ξεκάθαρα την απόσυρση του με το πέρας του 2018, και εξέφρασε αβεβαιότητα για το μέλλον του στο Supercross. Αυτό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο του να συμμετάσχει στον ρολό μπαλαντέρ αλλά ίσως και καθόλου.

Θερμό καλωσόρισμα για τον Justin Brayton για τον οποίο, στόχος φετινός είναι οι νίκες. Έχοντας δίπλα του τον Vince Friese ένας πολύ σταθερός αναβάτης στις καλές θέσεις της κατάταξης, κάνοντας αρκετές φορές την έκπληξη.

Με την νέα προσθήκη του Jake Weimer, πρωταθλητής στα 250 στην Δυτική περιφέρεια και πολλάκις νικητής στα 450. Έχοντας στο κελάρι των επιτυχιών του ένα King Of Bercy και επίσης ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ το 2009 στην νικηφόρα τους συμμέτοχη στο MXoN. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος δήλωσε χαρακτηριστικά ο Mike Genova για το πρόγραμμα μας το 2018.

Η MCR θα έχει περισσότερους αναβάτες από κάθε άλλη ομάδα στα Paddocks και η ποιότητα των αναβατών είναι εντυπωσιακή. Επίσης ανακοινώθηκε και η επέκταση της συνεργασίας MotoConcepts και Honda. Ύστερα από μια εποικοδομητική πρώτη χρονιά συνεχίζουν και για δεύτερη.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.