Η Monster Energy Kawasaki MX2 Racing Team θα είναι για άλλη μια φορά επιθετική και σε θέση ισχύος το 2016 με δύο κορυφαίους αναβάτες, με την χρόνια πολύτιμη εμπειρία απο το εργοστάσιο KX250-F.

6O1A0353

Ο Dylan Ferrandis θα απολαμβάνει την προσεχή σεζόν, ενώ ο Petar Petrov, ο νευρικός Βούλγαρος ομόσταβλό του, ψάχνει για την επιτυχία στην πρώτη του πλήρη σεζόν με τη ομάδα.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.